Bestel- en verzendinformatie

Verzendtijd

De gemiddelde verzendtijd is 1-3 werkdagen. Bij gepersonaliseerde producten kan dit iets langer zijn. Heb je iets met spoed nodig? Neem gerust contact op via info@lieve-kadootjes.nl of via WhatsApp op 0629316760. 

 

Verzending binnen Nederland

De pakketjes worden vanuit Nederland verzonden met PostNL of DHL. De meeste producten worden als brievenbuspakketje verstuurd. De kosten hiervoor zijn €4,50. Je ontvangt een Track & Trace code in je mailbox zodra je pakketje bij het PostNL of DHL punt is afgegeven. 

 

De producten die niet door de brievenbus passen worden als pakketpost verstuurd. De kosten hiervoor bedragen €6,95. Je ontvangt een Track & Trace code in je mailbox zodra je pakketje bij het PostNL of DHL punt is afgegeven. 

 

Vanaf €100,- vervallen de verzendkosten en wordt jouw pakketje gratis bezorgd. 

 

Verzending naar andere landen 

Het is ook mogelijk vanuit andere landen te bestellen bij Lieve Kadootjes. Je bestelling wordt verzonden via PostNL of DHL. Je kunt je pakje volgen via een Track & Trace code die je in je mailbox ontvangt.

Verzendkosten per land:

- België €9,00

- Duitsland €9,00.

 

Vanaf €100,- vervallen de verzendkosten en wordt jouw pakketje gratis bezorgd. 

 

Wil je graag iets verstuurd hebben naar een ander land? Neem dan even contact met me op via info@lieve-kadootjes.nl.

 

Afhalen

Als je ervoor kiest om de bestelling af te halen in Borne komen de verzendkosten te vervallen. Na het plaatsen van je bestelling neem ik contact met je op om een afhaalmoment af te spreken.

 

Betaling

Je betaling kun je middels iDEAL (of vanuit België middels Bancontact) voldoen of per bankoverschrijving naar:

Lieve Kadootjes 

IBAN: NL86KNAB0415813689

BIC: KNABNL2H

 

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je automatisch een bevestigingsmail. Na het ontvangen van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk verstuurd, maar in ieder geval binnen 2-4 werkdagen.

 

Het is ook mogelijk om te betalen bij afhalen.