Retourneren

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Jammer, maar het is geen enkel probleem om deze te retourneren. Je kunt de bestelling altijd terugsturen binnen 14 dagen na factuurdatum.

 

Wil je een product ruilen of retourneren, dan dien je wel eerst contact op te nemen met Lieve Kadootjes, bijvoorbeeld per email (info@lieve-kadootjes.nl).
Vermeld hierbij je naam en het factuurnummer. De verzendkosten voor het terugsturen van de te ruilen of te retourneren producten zijn voor eigen rekening. Na ontvangst van je retourzending wordt het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen teruggestort. Indien de gehele bestelling wordt geretourneerd zullen ook de betaalde verzendkosten teruggestort worden.

 

Indien een artikel beschadigd of defect is, neem dan zo snel mogelijk contact op via info@lieve-kadootjes.nl Ik zal dan met een passende oplossing komen. Bij een beschadigd artikel ontvang ik graag een foto van het beschadigde artikel en van de verzendverpakking.

 

Retourzendingen worden alleen in behandeling genomen als deze goed en deugdelijk zijn verpakt en in originele staat worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.

 

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Stuur de artikelen die je wenst te retourneren of om te ruilen in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt. Niet-identificeerbare retourzendingen worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender.

Let op!
Gepersonaliseerde of naar wens aangepaste artikelen kunnen niet worden geretourneerd.